Powered By Blogger

2 Ekim 2022 Pazar

Kendin ol, diğerleri çoktan kapıldı...

     Hikmet Anıl Öztekin, kişisel gelişim ve başarı üzerine videolarında her zaman insanı ateşleyen sözlere yer verir. Mesela son videosunda, “Kendin ol, diğerleri çoktan kapıldı” demiş. Oscar Wilde’nin sözüymüş. Duyar duymaz hayran kaldım bu söze.  

ŞİMDİ SEÇİM ÇALIŞMASI DEĞİL Mİ BU?

     Bir zamanlar emeklilikte yaşa takılanlar için hiçbir şey yapılmayacağı söyleniyordu. Şimdi ise çalışmalar başlatıldı. 2022’nin sonu ya da 2023’ün başında düzenlemenin hayata geçirileceği söyleniyor. Gel de buna seçim çalışması deme şimdi.

NE GÜL MASALI NE DE YARGI…

     Atv’deki Gül Masalı dizisi ilk başlarda hoşuma gitmişti. Ama sonraki her bölüm beni diziden biraz daha kopardı. Yargı’yı da izlemem. Sıktı artık. Baştan sona izleyen biri değildim zaten. Ama denk geldiğimde izlerdim. Çok Güzel Hareketler’i izlerim Star’da. Onda da skeçin birkaç dakikasına bakarım. Sarmazsa onu da izlemem.

İSTİKRAR ÖRNEĞİ: VAHE KILIÇARSLAN…

     Bugün yani pazar günü kanalları zaplarken Star’da, Vahe Kılıçarslan’ın, Vahe ile Evdeki Mutluluk programına denk geldim. Adamın istikrarına hayranım. Yıllardır her pazar bu program yayınlanır. Önce gittiği ilin yemeklerini tanıtır. Sonra da evlerin odalarını ücretsiz yapar insanların.

KIZAMIK AŞISI YAPTIRMAYAN AİLELER…

     Bazı aileler çocuklarına kızamık aşısı yaptırmıyormuş. Bir arkadaş da, böyle söyleyen anneye, “Senin annen ve baban da, sen de oldun kızamık aşısı. Bir şey oldu da mı çocuğuna bir şey olsun” demiş. O da güvenemediğinden bahsetmiş.